HVAD ER EN SMOOTHIECYKEL?

Hvad er en smoothiecykel?

Smoothiecyklerne er stationære cykler, der udnytter cyklisternes pedalenergi til mekanisk at drive en blender. Frugt og frugtjuice kommer i blenderkanden, og efter 20 sekunder på cyklen bliver man belønnet med en sund og nærende smoothie.


Cyklerne skaber altid godt humør og får folk til at få pulsen lidt op ved hjælp af ren muskelkraft. Smoothiecyklen - også kendt som en juicecykel eller juicercykel - er en populær aktivitet ved events, firmaarrangementer, festivaler, storcentre, velgørende arrangementer, sundhedsfremstød på arbejdspladser, konferencer, messer, skoler og i lokalsamfundet. Events og fællesskaber får nyt liv med en dynamisk aktivitet, der bryder isen og holder alle friske og smilende.

Hvad er en blender-cykel? Pesto-cykel, iskaffe-cykel, Cocktail-cykel,mad-cykel?


Ligesom med Smoothie-cyklen, er det stationære cykler, der udnytter cyklisternes pedalenergi til mekanisk at drive en blender. Friske ingredienser går i blenderkanden, og efter 20 sekunder på pedalerne bliver cyklisten belønnet med en sund og frisk madoplevelse.


For eksempel Pesto med pedelkraft? Dine deltagere inddeles i hold og laver deres egen cykel-blendet pesto, som herefter nydes i fællesskab og kan tages med hjem. Vores BIKE BITE TEAM er også til stede for at hjælpe med at skabe den perfekte smagsoplevelse.

Hvad kan BIKE BITE og en
blender-cykel / smoothie-cykel


BIKE BITE hjælper dig med at kommunikere og levere kraftfulde budskaber på en sjov og engagerende måde! Vores pedalenergiaktiveringer tilbyder et unikt, engagerende, oplevelsesrigt og sjovt element til alle begivenhedstyper, herunder messer, virksomheders sundheds- og velværeprogrammer, energibevidsthed, uddannelse og festivaler. Uanset om det er brandpromovering, generering af kundeemner, at holde sig i form, sund livsstil, fremme af bæredygtig energi eller bare have det sjovt, så har vi produkterne til dig.

Hvorfor vælge en blender-cykel / smoothie-cykel


Pedalenergi og blender-cyklen er oplevelsesrigt og miljøvenligt, og handler om energieffektivitet, bæredygtighed og madspild.

Og så gør det enhver begivenhed frisk, billede-værdig, værd at huske og sjov.